Nederlands
Overzicht
13-09-2017

Hisense produceert al bijna 30 jaar airconditioners en VRF klimaatsystemen.

Hisense produceert sinds 1988 airconditioners. Dat is ook al bijna 30 jaar innovatie. Al in het jaar 1992 produceerde Hisense zijn eerste milieuvriendelijke airconditioning en in 1997 kwam de eerste Hisense inverter airconditioning op de markt.

De nieuwe fabriek die in 2015 zijn deuren opende, heeft een capaciteit van 5 miljoen units en heeft 13 productielijnen. Veel handelingen zijn geautomatiseerd, om zo zeer nauwkeurig te produceren en een beter, kwalitatief sterk eindresultaat af te leveren.

Bekijk deze leuke film over de geschiedenis van Hisense van 1988 tot en met 2015. De ambities waren toen al groot, nu zijn ze nog groter. Denk aan alles wat Hisense doet aan publiciteit en sponsering rondom de grootste sportevenementen. Doel is om van Hisense een van grootste airconditioning merken ter wereld te maken, en we zijn al aardig onderweg.

Daar moet uiteraard een ijzersterk product tegenover staan. Daarom heeft Hisense een van ’s werelds grootste Research and Development centra op het gebied van airconditioning.