Hisense Fresh Master airconditioning voor een écht gezond binnenklimaat

door Michael Barnhoorn (Sales Engineer)

m.barnhoorn@hs-cs.nl

LinkedIn

Lucht is letterlijk leven - en heeft dus een enorme invloed. Op onze gezondheid, ons concentratievermogen en energieniveau, maar bijvoorbeeld ook op het comfort en de veiligheid in een woning of bedrijfspand. Met dit in gedachte is Hisense aan de slag gegaan. Het doel? De ontwikkeling van airconditioning voor een écht gezond binnenklimaat. Met de fluisterstille Hisense Fresh Master is dit - én meer - dubbel en dwars bereikt.

Innovatieve airconditioning voor schone lucht

Het Hisense Fresh Master airconditioningsysteem maakt gebruik van gepatenteerde technologieën op het gebied van luchtverversing. Dankzij deze technologieën wordt iedere aangesloten ruimte binnen enkele minuten voorzien van schone, frisse lucht. Zo wordt binnenkomende lucht door maar liefst vier filters geleid, meet én toont het systeem op ieder moment het CO2-gehalte en kan deze zelfs zijn eigen aluminium oppervlaktes in zowel de binnen- als buitenunits reinigen. Dit laatste is te danken aan de innovatieve vries- en dooicyclus. Wordt de airconditioning uitgezet? Dan blijft deze nog 30 seconden draaien om de kans op schimmelgroei aanzienlijk te verkleinen. Met de toevoeging van de unieke HI-NANO technologie worden bacteriën, maar ook virussen als het coronavirus COVID-19, binnen 2 uur voor meer dan 90% uit de lucht verwijderd. Bovendien zorgen de ‘vinnen’ met zilverionen-coating dat ziekmakers, zoals de E-coli of Stafylokokken bacterie, geen enkele kans maken. Happy Health!

Airco om op elk moment energiezuinig te koelen en verwarmen

Bij de ontwikkeling van de Hisense Fresh Master airconditioner was, naast gezondheid, duurzaamheid een belangrijke factor. Door gebruik te maken van zogeheten 3D inverter technologie in combinatie met geoptimaliseerde luchtstromingen en een geavanceerde warmtewisselaar, verbruikt de Fresh Master tot wel 30% minder energie ten opzichte van traditionele airconditioning. Het airco systeem is om deze reden ook voorzien van een A+++ label op zowel koelen als verwarmen. Dankzij de WiFi-verbinding is het daarnaast mogelijk om de airconditioning op ieder moment te bedienen vanaf een smartphone of tablet. Easy does it!

 

Tot slot biedt het display altijd inzicht in de luchtkwaliteit en dankzij het slimme AI SMART besturingssysteem kan een ruimte automatisch in de optimale omstandigheden worden gehouden. Kortom, met het Fresh Master airconditioningsysteem zet Hisense de volgende stap in optimaal klimaatbeheer voor een gezond binnenklimaat. Zet jij de stap met ons mee

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact