Trainingen

Trainingen op maat gemaakt

Wij bieden speciale trainingen voor jou compleet op maat gemaakt. Je hoeft tijdens deze training niet met een grote groep installateurs rond de tafel te zitten. Bij interesse kunnen wij deze training geheel 1 op 1 aanbieden. Wil je langskomen met een groep collega’s? Voel je vrij om met een hele afdeling van één bepaald bedrijf te komen want daar hebben wij ook alle ruimte voor. Je bent vrij om vragen te stellen. 

Tijdsintensief

Belangrijk voor ons is, dat jij je volledig op je gemak voelt bij het gebruiken van onze producten. De werking van onze producten valt of staat met de juiste installatie. Wij willen graag dat onze producten goed tot hun recht komen en op volle toeren kunnen presteren. Hiervoor ben jij de belangrijkste schakel en daarom stoppen wij graag een hoop tijd en energie in jouw training en de samenwerking.

Indeling van de training

Tijdens deze training bieden wij alle benodigde technische training en scholing. Hoe zorg je voor de meest effectieve installatie? Je krijgt de binnenkant van een unit te zien wanneer wij de kappen eraf schroeven. En natuurlijk lopen we ook een rondje door de showroom waar de producten in volle glorie te bewonderen zijn. 

Showroom

Neem een kijkje in onze Hisense Showroom, waar je onze producten goed kunt bewonderen. In onze showroom aan de Carneool 400 in Dordrecht, kun je diverse systemen voelen, horen en bekijken. Dit zorgt ervoor dat je meer feeling hebt met het product en maakt het makkelijker voor je om een keuze te maken. 

Wij zijn 5 dagen in de week geopend en staan dan altijd voor jou klaar. Wil je er zeker van zijn dat je niet voor een gesloten deur staat? Maak dan vooraf eerst even een afspraak. 

Maak een afspraak

Hisense Showroom Buitenunits

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact