Nieuwe Hisense warmtepomp voor duurzame verwarming: R32 Hi-Therma

door Vincent Heijnen (Algemeen Directeur)

v.heijnen@hs-cs.nl

LinkedIn

Met de nieuwe Hisense R32 Hi-Therma warmtepomp introduceren we dé oplossing voor efficiënte en energiebesparende verwarming en warmwatervoorziening. De prachtig ontworpen en uiterst slimme lucht/water warmtepomp heeft een bijzonder hoge efficiëntie, de SCOP bedraagt 4,92. Zelfs bij een buitentemperatuur van -25°C zorgt de oplossing nog voor comfortabele warmte in huis. Wordt u al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees hieronder dan snel verder.

Duurzaam verwarmen, comfortabel warm water én energiezuinig koelen

Door het energielabel A+++ weet u zeker dat u met de Hisense R32 Hi-Therma warmtepomp een uiterst duurzame oplossing voor verwarming in huis haalt. Deze gebruikt, net als andere lucht/water warmtepompen, de energie uit de buitenlucht om uw woning te verwarmen. De Hi-Therma maakt hiervoor gebruik van het eco-vriendelijke koelmiddel R32, wat het een zeer duurzame oplossing maakt. Bovendien verwarmt deze slimme warmtepomp niet alleen uw woning én water (tot 60°C), maar kan deze ook koelen tijdens warme dagen. Zo geniet u van optimaal comfort op duurzame wijze!

Eenvoudig te bedienen en volledige controle over uw verwarming

De Hisense R32 Hi-Therma warmtepomp beschikt over een geïntegreerd bedieningssysteem. Deze beheert de temperatuur in maximaal zeven individuele ruimtes. Dankzij de intuïtieve bediening en het ronde beeldscherm heeft u hier de volledige controle over. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur per ruimte en dagdeel in of schakel in no-time over op andere instellingen. Daarnaast toont dit scherm u direct de status van de warmtepomp: blauw voor koelen, geel voor verwarmen en oranje voor het verwarmen van tapwater. Nog meer gemak? Maak dan gebruik van de WiFi koppeling en Hisense Smart APP. Hiermee past u waar en wanneer u maar wilt de instellingen aan.

Uiterst stille warmtepomp voor nog meer woon- en werkcomfort

Veel mensen maken zich zorgen over het geluidsniveau van een warmtepomp. De Hisense R32 Hi-Therma warmtepomp heeft daarentegen een stille functie. In deze modus produceert de het systeem slechts 35 dB geluid. Flink minder dus dan de wettelijk toegestane 40 dB! Hierdoor kan de Hi-Therma warmtepomp ook eenvoudig aan de buitenmuur, op een balkon of op een andere geschikte locatie geplaatst worden.

Verschillende installatiemogelijkheden van de Hisense R32 Hi-Therma warmtepomp

Door de uitgebreide regeltechniek van de Hisense R32 Hi-Therma warmtepomp kan de warmtepomp op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Ten eerst als hybride variant, wat met vrijwel iedere bestaande cv-ketel mogelijk is. Liever helemaal geen aardgas meer gebruiken voor de verwarming of uw warmwatervoorziening? Dan is de warmtepomp ook als full-electric uitvoering te gebruiken in combinatie met een tapwatervat.

De nieuwe Hi-Therma warmtepomp

Duurzaam wonen wordt nu nog comfortabeler

Duurzaam wonen wordt nu nog comfortabeler met een Hisense R32 Hi-Therma warmtepomp. Meer weten? Neem gerust contact op met één van onze vertegenwoordigers. We vertellen u met plezier alles over de mogelijkheden.

Kom in contact