Hisense AirPure: een gezond binnenklimaat dankzij ionisatie

door Nico Nesselaar (Divisiemanager)

n.nesselaar@hs-cs.nl

LinkedIn

Met airconditioning van Hisense geniet u niet alleen van heerlijke verkoeling en duurzame verwarming. Ook de kwaliteit van uw binnenklimaat krijgt een boost met Hisense airconditioning inclusief Hisense AirPure. Deze innovatieve oplossing filtert namelijk schadelijke deeltjes uit de lucht door middel van ionisatie. Denk hierbij aan schimmels, bacteriën, stof en virussen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

De vele voordelen van echt gezonde lucht in huis

Door gebruik te maken van ionisatie worden zelfs de kleinste deeltjes met schadelijke stoffen uit de lucht gefilterd. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een gezond binnenklimaat, het voelt zelfs een stuk aangenamer! Zo doet de geïoniseerde lucht vaak denken aan een heerlijke frisse berglucht, waardoor u een bijzonder gevoel van welbehagen ervaart. Bovendien wordt het risico op luchtwegklachten aanzienlijk verminderd. Net zoals het risico op schimmels, hooikoorts en zelfs virussen als Covid-19.

Ionisatie als luchtreiniging, hoe werkt dat eigenlijk?

In tegenstelling tot traditionele luchtfiltering door middel van een filterdoek, maakt een luchtreiniger op basis van ionisatie gebruik van elektronen. Deze worden in de te reinigen lucht verspreid door spanning op een naald te zetten. De elektronen hechten zich via zuurstofmoleculen aan schadelijke deeltjes zoals bacteriën, virussen en fijnstof. Vervolgens worden deze geneutraliseerd door negatief geladen zuurstofmoleculen in de omgeving.

Hisense AirPure als toevoeging op uw airconditioning

De Hisense AirPure kit is geen vrijstaande airconditioning, maar een toevoeging op de binnenunit van Hisense airconditioning. Afhankelijk van het type binnenunit, heeft u de keuze uit twee verschillende AirPure uitvoeringen: HJK-ELZA en HJK-ELZB. De eerste variant is bedoeld om geplaatst te worden in cassette airconditioning, de tweede voor airconditioning via een kanaalmodel. Hierdoor zijn de mogelijkheden uitgebreid en profiteert u toegankelijk van echt gezonde binnenlucht!

 

Hisense AirPure neutraliseert geurtjes, virussen en bacteriën als E-Coli en Staphylococcus. En dat met het comfort van airconditioning! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons gerust.

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact