Ben jij ook aanwezig op de InstallPro beurs?

Gepubliceerd op

Dit jaar vind de InstallPro beurs plaats op 6 maart in Brussel. Hisense is ook aanwezig met verschillende bewonderenswaardige producten gepaard met een Belgisch speciaal biertje. Zien wij jou daar? 

Ontvang hier jouw kaarten
Heb je nog geen kaarten voor de beurs? Niet getreurd. Je kunt gratis jouw eigen toegangskaarten ontvangen door een mail te sturen naar t.verbraeken@hs-cs.nl en dan zullen de toegangskaarten worden toegestuurd.

Tijd voor een goed gesprek
Kom je langs voor een goed gesprek over de mogelijkheden? Wij zijn te vinden op standnummer 1336.

Bewonder onze producten

Lees hier over de producten welke wij meenemen naar de beurs: 

- De Hisense Hi-Flexi S Buitenunits bieden een veelvoud van toepassingsmogelijkheden voor zowel retail, hotel, utiliteit als voor industrie. Met het ultra compacte 2-of -weg VRF-systeem, kun je gelijktijdig koelen en/of verwarmen met één modulaire constructie. Er kunnen maar liefst 64 binnenunits worden aangesloten op één buitenunit. 

- Het nieuwste Hisense Energy Pro Wandmodel is gebaseerd op een modern design en de hoogst mogelijke energieklasse. Voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud is deze unit uitgerust met een selfclean systeem voor zowel het binnendeel als het buitendeel. Door de aanwezigheid van de heating belt in het buitendeel is de beloofde capaciteit bij koude buitentemperaturen gegarandeerd.

- Een Hisense New Comfort Wandmodel is ideaal voor de slaapkamers in jouw woning tot aan de airconditioning van kantoren. Een modern en stijlvol design siert het wandmodel en creëert op elk gewenst moment de juiste temperatuur. Door het gebruik van het nieuwe koudemiddel R32 ben je ook nog eens heel duurzaam en milieubewust bezig.

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact