Over HS

Over HS Climate Solutions

HS Climate Solutions B.V. is de exclusieve importeur voor de gehele Benelux en daar zijn we behoorlijk trots op. Hisense laat namelijk zien dat het anders kan. Dat energiezuinige oplossingen niet duur hoeven te zijn en kwaliteit, klantgerichte service, duidelijke afspraken en (technische) ondersteuning en een lagere prijs prima samen kunnen gaan.

In onze samenwerking met de installateur kijken wij bij elk ontwerp naar de verwachtingen en gebruikseisen van de eindgebruiker. Zo kan de eindgebruiker rekenen op een installatie die precies aan zijn wensen voldoet! 

Ontdek onze kracht

Wij zijn deskundig.

''Hoe zou jij dat aanpakken?’’ Dit is veruit de vraag die wij het meest gesteld krijgen. Er wordt veel beroep gedaan op onze deskundigheid en dat vinden wij alleen maar mooi. Ons team bevat ongekend veel technische kennis over verwarmen en koelen. Wij adviseren je graag, rekenen met je mee of maken de beste ontwerpen.

Wij zijn een tikkeltje rebels.

Wij vinden het niet erg om jouw dag een beetje op zijn kop te zetten. We geloven niet dat we tot de beste adviezen komen als we ons altijd strak aan de heersende regels en bekende opvattingen houden. Als je dat namelijk doet, beperk je je blik en mis je misschien de kans om oplossingen of ideeën te vinden die onverwacht goed zijn. 

Hisense Hi-Flexi R Hoog Efficiënt Buitenunit

Wij zijn de redder in nood.

Jij vraagt. Wij regelen het.

Je wilt géwoon goed advies? Goede ondersteuning? Probleemoplossend vermogen terug zien? En daarbovenop jouw spullen op tijd ontvangen wanneer jij ze nodig hebt? Wil je voldoende keuze hebben in producten?

Daar zorgen wij voor. En dat met zo min mogelijk bijkomende kopzorgen.

Hisense Showroom

Wij zijn aantrekkelijk (geprijsd).

Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet mogelijk is? Hisense bewijst dat het kan! Aantrekkelijk (geprijsd) en niet ten koste van een uitstekende kwaliteit. Het is ook niet voor niks dat Hisense het snelst groeiende merk in verwarmen en koelen is.

Kom in contact

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Contact