Alarm Code

Storingslijst RAC

Download nu onze handige storingslijst voor de RAC van Hisense! Hierin vind je snelle oplossingen en waardevolle tips om de prestaties van het systeem te verbeteren. Optimaliseer de efficiëntie van je RAC met deze praktische gids.

 

Hier downloaden

Storingslijst PAC

Haal het beste uit je PAC van Hisense met onze handige storingslijst! Deze download biedt niet alleen snelle oplossingen voor mogelijke storingen, maar bevat ook waardevolle tips om de prestaties van je systeem te verbeteren. Optimaliseer de efficiëntie van je PAC met deze praktische gids.

 

Hier downloaden

Storingslijst Free Match

Bekijk onze storingslijst voor de Free Match Multisplit van Hisense! Het antwoord op mogelijke problemen ligt binnen handbereik. Download de lijst nu voor snelle en gemakkelijke toegang tot oplossingen die de prestaties van uw systeem kunnen verbeteren.

 

Hier downloaden

Storingslijst VRF S-Serie

Optimaliseer de prestaties van jouw VRF S-Serie warmtepomp met onze handige storingsgids! Download deze voor snelle oplossingen en waardevolle tips om storingen te verhelpen. Beheer eenvoudig mogelijke problemen en verbeter de efficiëntie van je VRF S-Serie. Download nu voor directe toegang tot praktische inzichten!

 

Hier downloaden

 

Storingslijst VRF E+L+C+

Verbeter de prestaties van je VRF E+L+C+ warmtepomp met onze uitgebreide storingsgids! Download deze handige lijst voor snelle oplossingen en waardevolle tips om eventuele storingen aan te pakken. Optimaliseer moeiteloos de efficiëntie van je VRF E+L+C+ systeem. Download nu voor directe toegang tot praktische inzichten en zorg voor een soepele werking van je warmtepomp.

 

Hier downloaden

Storingslijst VRF R-Serie

Optimaliseer de werking van de R-Serie warmtepomp met onze handige storingsgids! Hierin vind u snelle oplossingen en waardevolle tips om storingen te verhelpen. Vereenvoudig het beheer van je systeem en verbeter de algehele efficiëntie. Download nu voor directe toegang tot praktische inzichten en zorg voor een probleemloze werking van je R-Serie.

 

Hier downloaden

Storingslijst Hi-Therma

Ontdek nu onze nieuwe storingslijst voor de lucht/water warmtepomp Hi-Therma van Hisense! Download de lijst nu. Snel en gemakkelijk toegang tot oplossingen voor mogelijke problemen. Verbeter de prestaties van uw systeem met deze handige gids.

 

Hier downloaden

 

Heeft u vragen?

Hisense Climate Solutions

Carneool 400
3316 KC Dordrecht
T: +31 88 4355450
E: info@hs-cs.nl

Bel ons nu

Truibroek 94 | unit 11
3945 Ham België
T: +32(0) 11 460 446
E: info@hs-cs.be

Bel ons nu

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact