Nieuwe online storingslijst voor warmtepompen: Problemen oplossen was nog nooit zo eenvoudig!

We introduceren met trots onze gloednieuwe online storingslijst voor al onze warmtepompen! Met deze innovatieve tool hebben onze klanten directe toegang tot oplossingen voor veelvoorkomende problemen, allemaal binnen handbereik.

Of het nu gaat om een eenvoudige reset of een meer complexe diagnose, onze online storingslijst biedt een uitgebreid scala aan oplossingen. Dit betekent minder tijd besteed aan het zoeken naar antwoorden en meer tijd om te genieten van de voordelen van uw warmtepomp.

Onze toewijding aan klanttevredenheid en gebruiksgemak blijft onze drijvende kracht. Met de lancering van deze nieuwe tool streven we ernaar om onze klanten een naadloze ervaring te bieden en hun comfort te verbeteren.

Bekijk de mogelijkheden van onze online storingslijst voor warmtepompen. Uw comfort is onze prioriteit!

Ga naar Alarm Code

Storingslijsten warmtepompen

Ga naar de alarm code
Hisense Showroom

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact