Bedankt voor jouw bezoek aan de VSK

door Vincent Heijnen (Algemeen Directeur)

v.heijnen@hs-cs.nl

LinkedIn

Wat hebben we genoten! De VSK was één groot succes. Bedankt allen voor jullie bezoek, mede dankzij jullie is het zo gezellig geworden.

Indien er naar aanleiding van uw bezoek een vervolgactie is aangemaakt, zullen wij deze aankomende week opvolgen. Bedankt namens het gehele team van HS Climate Solutions.

Geslaagde beursdagen

Met ons compleet vernieuwde gamma hebben wij de energiezuinige nieuwe line-up van Hisense aan jou gepresenteerd. 

In het speciaal was ons nieuwe wandmodel de Energy Pro te bewonderen. En onze VRF buitenunit van de S-Serie. Welke uniek is door zijn hoge (S)COP, een nieuwe elektrische box, zijn zelfreinigende functie en met aanzienlijke geluidsreductie. 

Hisense is een gevestigde, innovatieve speler met professionele ondersteuning. Het is niet voor niks dat wij het snelst groeiende merk binnen de Benelux zijn.

Officieel partner EUFA 2020

Hisense is één van de drie hoofdsponsoren van de EUFA Euro 2020. Wanneer je de tv aanzet om de wedstrijden te kijken, ga je ongetwijfeld Hisense vaker voorbij zien komen. 

Tijdens de beursdagen hebben wij meerdere kaarten mogen weggeven voor de wedstrijd Nederland tegen Oekraïne welke in juni in Amsterdam zal plaatsvinden. 

 

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact