Slimme aanpak: kies een lucht/lucht warmtepomp als alternatief

door Vincent Heijnen (Algemeen Directeur)

v.heijnen@hs-cs.nl

LinkedIn

Wie op dit moment wil verduurzamen, kan er vrijwel niet omheen: de levertijden van veel duurzame oplossingen, met name (hybride) warmtepompen, zijn enorm. Maar wist u dat u met het juiste lucht/luchtsysteem een goed alternatief heeft? Zo hoeft u geen maanden te wachten en kunt u op korte termijn al profiteren van duurzame verwarming én het comfort van koeling in huis. Heeft u vragen? Wij geven met plezier antwoord en advies.

Duurzaam verwarmen met een lucht/lucht warmtepomp

Het grote verschil tussen een (hybride) warmtepomp en een lucht/lucht warmtepomp is de afgifte. Waar een (hybride) warmtepomp gebruik maakt van vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren, geeft een lucht/lucht warmtepomp de warmte af aan de lucht in de ruimte. Hierdoor kan deze oplossing eenvoudig en snel toegepast worden in vrijwel iederen woonsituatie. Zo kunt u de thermostaat namelijk wat lager instellen, en waar nodig bijverwarmen met het lucht/luchtsysteem. Uw gasverbruik zal dalen zonder dat u inlevert op comfort. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Heerlijk comfort, zowel tijdens koude als warme dagen

Een ander voordeel is het heerlijke comfort. Verwarming met een lucht/luchtsysteem is namelijk direct voelbaar. Zeker op koudere dagen is het natuurlijk heerlijk om bijvoorbeeld uw woonkamer lekker snel op te warmen door even het lucht/luchtsysteem aan te zetten. Bovendien kunt u met een lucht/luchtsysteem ook koelen. Dus ook tijdens de warme zomerdagen geniet u binnen van een heerlijk fris klimaat.

 

Wilt u niet langer wachten op de beschikbaarheid van een (hybride)warmtepomp en direct beginnen met het besparen op uw gasverbruik? Wij hebben voldoende systemen op voorraad. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact