Nederlands
Terug naar producten

Hisense room-airconditioners bieden een veelvoud van toepassingsmogelijkheden: van slaapkamers in de privé woning tot aan de airconditioning van kantoren. Efficiënte DC-invertertechnologie gekoppeld aan een modern en stijlvol design.

Het gebruik van de DC-invertertechnologie garandeert een efficiënte, stille en comfortabele werking van de Hisense room-airconditioners. Het door een microprocessor gestuurde optimale toerental van de compressor en ventilatormotoren zorgt daarnaast ook voor een maximaal comfort bij lage geluidsproductie. Hisense gebruikt een Twin Rotary compressor en een optioneel in de buitenunit gemonteerd elektronisch expansieventiel.

De room-airconditioners van Hisense voor wandmontage hebben verschillende functies voor de optimale luchtstroming in de ruimte. Ruim gedimensioneerde luchtuitlaten garanderen een stille werking en lage snelheden van de lucht bij de uitlaat. De vele mogelijkheden om de horizontale en verticale luchtstroming aan te passen, bieden het hoogst mogelijke comfort.

Specificaties

De wandunits Comfort zijn uitgerust met de volgende specificaties

  • WIFI connectie
  • 16 graden setpoint
  • 19 dB(A)
  • Energielabel A+++
  • Koudemiddel R32

 

Documenten Comfort

Specificatieblad Comfort

Specificatieblad Comfort ( 7.3 MB )

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer