Nederlands
Terug naar producten

Leuven

Het Universitair Ziekenhuis Leuven, of kortweg UZ Leuven, is een academisch ziekenhuis in Leuven verbonden aan de Katholieke Universiteit van diezelfde stad in België. Doordat UZ Leuven in de wijk Gasthuisberg ligt, wordt het ziekenhuis ook vaak Gasthuisberg genoemd. 

UZ Leuven is het grootste universitaire ziekenhuis van België en wordt nog altijd uitgebreid. Zo is er ook nieuwbouw gepleegd op de UZL campus Pellenberg in de vorm de therapietoren. In de reeds bestaande gebouwen kunnen na de nieuwbouw de ramen niet meer open. De temperatuur kan daardoor aardig oplopen.  

Om dat te compenseren is er voor die bestaande gebouwen gekozen voor een VRF Aircosysteem van Hisense. Met één buitendeel, worden diversen ruimten gekoeld. Er is gekozen voor wandunits, die hoog onder het plafond zijn geplaatst. De bediening kan per ruimte via een afstandsbediening die aan de muur is bevestigd.

Het leukste om te vermelden, is dat de reacties van de medewerkers van het UZ Leuven over de VRF van Hisense, positief zijn.

 

Universitair Ziekenhuis Leuven Hisense Airco

Documenten Universitair Ziekenhuis Leuven

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer