Toon alle projecten

Hisense VRF Systemen bij Technical Touch in Lommel

Projectreview

Bij Technical Touch in Lommel, België, werd onlangs een innovatief HVAC-project afgerond waarbij gebruik werd gemaakt van het geavanceerde Hisense 3-pijps systeem. Dit project, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen HS Climate Solutions en Cuyvers Klimaatbeheersing, resulteerde in een aanzienlijk verbeterd comfortniveau en een lagere energiefactuur voor Technical Touch.

Aanbod en Installatie

HS Climate Solutions hielp mee bij de engineering en de selectie van de klimaatapparatuur. Een correcte selectie zorgt immers voor maximale efficiëntie en flexibiliteit. Cuyvers Klimaatbeheersing zorgde voor een onberispelijke montage van het Hisense VRF systeem. Door nauw overleg tussen beide partijen werd ervoor gezorgd dat de installatie soepel verliep en optimaal werd afgestemd op de specifieke behoeften van Technical Touch.

Unieke Uitdagingen en Oplossingen

Een van de uitdagingen in dit gebouw was het optimaliseren van het comfort voor het personeel, vooral tijdens de tussenseizoenen. Een vaak gehoorde klacht in het verleden was ‘te koud’ of ‘te warm’… Terwijl sommige ruimtes behoefte hadden aan verwarming, vereisten andere ruimtes tegelijkertijd koeling. Met Hisense VRF 3-pijps is dit een koud kunstje. In de verschillende lokalen kunnen koeling en verwarming door elkaar ingesteld worden al naargelang de comfortbehoeften van het personeel. Dankzij de ingebouwde warmterecuperatie is deze installatie bovendien uiterst energiezuinig. Afgevoerde energie in lokalen met koeling modus wordt opgeslagen en afgegeven in lokalen met warmte vraag. Hierdoor gaat de installatie in zijn geheel een pak minder primaire energie (elektriciteit) verbruiken.

Resultaten en Voordelen

De resultaten van dit project waren onmiddellijk merkbaar. Het comfortniveau binnen het gebouw van Technical Touch verbeterde aanzienlijk, wat een positieve invloed had op de werkomgeving. Bovendien leidde de efficiëntie van het Hisense VRF 3-pijps systeem tot een significante verlaging van de energiekosten. Dit project onderstreept de voordelen van geavanceerde klimaattechnologie en de waarde van samenwerking tussen gespecialiseerde bedrijven.

De succesvolle implementatie van het Hisense VRF 3-pijps systeem bij Technical Touch in Lommel is een uitstekend voorbeeld van hoe moderne HVAC-oplossingen kunnen bijdragen aan zowel comfort als kostenefficiëntie. Dankzij de professionele samenwerking tussen HS Climate Solutions, Cuyvers Klimaatbeheersing en Technical Touch verliep de installatie vlekkeloos. Wij bedanken beide partijen dan ook voor het vertrouwen.

Project specificaties
Locatie
Lommel, België
Toepassing
Industrie

Stel een vraag over dit project

Projectreview: Hisense VRF Systemen bij Technical Touch

Ontdek hoe Technical Touch in Lommel, België, gebruik maakt van geavanceerde Hisense VRF-systemen voor efficiënte en betrouwbare klimaatbeheersing. In deze video delen Dennis van HS Climate Solutions en Bjorn van Cuyvers Klimaatinstallatie hun inzichten over het installatieproces, terwijl Stefan van Technical Touch een gedetailleerde review verzorgt van de systemen.

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact