Nederlands
Terug naar producten

De systemen uit de serie Hi-Smart en Hi-Flexi bieden de hoogst mogelijke flexibiliteit aan de gebruiker. Jaarlijks gebruik van moderne warmtepompsystemen vereist flexibele oplossingen. Met de speciaal voor deze eisen ontwikkelde systemen biedt Hisense een efficiënte en gebruikersgerichte oplossing. Of het gaat om een praktijkruimte, kantoor, hotel of winkelcentrum, hetzij lucht- of watergekoeld, hetzij koelen of verwarmen met 2- of 3-pijps systemen, Hisense VRF-systemen bieden de modernste DC-invertertechnologie voor een aantrekkelijke prijs.

Scroll-compressoren met hoog vermogen en een interne olieafscheider zorgen voor de hoogste efficiëntie en betrouwbaarheid. De aansturing van de compressor en de DC-condensormotoren gebeurt via microprocessortechnologie. De doorlopende controle van de vermogensvraag van de binnenunits gebeurt via het systeemeigen H-Net Bus-systeem. De opwekking naar behoefte van koude of warmte door de buitenunits betekent een voortdurend bewaakte, efficiënte en energiebesparende deelbelasting van de installatie.

Specificaties

Het compacte 2-weg VRF-systeem – voor koelen of verwarmen – in drie maten met 12,5 - 18,0 kW verwarmingsvermogen in de warmtepompstand.

  • Compact model, eenvoudig transport
  • Koelvermogen 11,2 tot 15,5 kW, verwarmingsvermogen 12,5 tot 18,0 kW
  • Belasting tot 130%
  • 2-aderige H-Net bekabeling (2 x 0,75)

Documenten Hi-Smart L-serie

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer