Toon alle projecten

Warmtepomp Transformeert Eieropslag

Klimaatinstalatie bij een eieropslag project

Ontdek de vooruitgang in eieropslag met P-Projects' meest recent afgeronde project! Hierin introduceren we de nieuwste innovaties voor een geoptimaliseerde eieropslagervaring. Dit visionaire concept omvat twee krachtige 17,5 kW kanaalsystemen, verfijnd met de geavanceerde Hisense jet nozzles. Deze geavanceerde toevoegingen zorgen niet alleen voor uiterst precieze temperatuurbeheersing, maar introduceren ook een  luchtstroom.

De krachtige kanaalsystemen bieden niet alleen een optimale omgeving voor opslag, maar tillen de standaard naar een nieuw niveau. De Hisense jet nozzles zorgen voor een doeltreffende en intelligente luchtstroom, waardoor elke hoek van de opslagruimte geoptimaliseerd wordt.

P-Projects heeft niet slechts machines geïnstalleerd, maar tevens een atmosfeer van voortgang tot stand gebracht. Of het nu gaat om fragiele items of robuuste materialen, belooft deze faciliteit een opslagoplossing met zorgvuldige aandacht voor detail en hoogwaardige prestaties.

Doorgevoerd door: P-Projects

Project specificaties
Locatie
Omgeving Limburg
Toepassing
Utiliteit

Stel een vraag over dit project

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact