Toon alle projecten

Under Armour Amsterdam

Uitmuntend binnenklimaat

Iedere hoek en iedere verdieping van de winkel ‘’Under Armour’’ heeft een aangenaam klimaat. Vanaf het moment dat je jouw eerste stap in de winkel zet, tot aan het uitproberen van een paar sportschoenen, óf wanneer je jezelf in een aerodynamische sportoutfit probeert te wurmen in een pashokje, geniet je van een aangename temperatuur.

Uitmuntend binnenklimaat

Als detaillist zijnde ken je de dagelijkse problemen: met een dichte deur komen er geen klanten binnen, maar met een slecht binnenklimaat houd je ook geen klanten binnen. Daarom moet de deur open kunnen zonder dat het Nederlandse weer invloed uitoefent op het binnenklimaat. Voor ieder mens is een ander klimaat ideaal. In een winkel wordt de temperatuur het liefst constant op 21 °C gehouden. Een ander belangrijk aspect is dat de temperatuur door de gehele winkel overal constant is, waardoor je niet in zogeheten verschillende tochtige, warme of koude ‘klimaatzones’ terecht komt.

Under Amour

Under Armour is een Amerikaanse onderneming die sportartikelen produceert. Zij is gevestigd in Baltimore in de Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Sinds kort hebben zij ook een grote kledingwinkel geopend in de Kalverstraat in Amsterdam, waarvoor Hisense de klimaatsystemen heeft mogen leveren in samenspraak met Klimaatbalans (Woerden).

Hisense producten

Om dit allemaal te kunnen realiseren is er gekozen voor een Hisense R-serie VRF-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je constant een behaaglijke temperatuur creëert in de gehele winkel. Waardoor de klant en het personeel zichzelf goed voelen in de winkel. Het Hisense R-serie VRF-systeem is een zeer comfortabel klimaatsysteem waarmee zowel gekoeld als verwarmd kan worden. Door de hoge verwarmingscapaciteiten (ook bij koude buitentemperaturen) wordt het systeem tevens gebruikt als hoofdverwarming.

Project specificaties
Locatie
Amsterdam, NL
Toepassing
Retail

Stel een vraag over dit project

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact