Toon alle projecten

MINDSPACE

Flexibele kantoorruimtes

Dit geweldige pand van MINDSPACE is een walhalla voor hun ondernemende leden. Dit type kantoor biedt mooie werkruimtes aan een groot aantal start-ups, freelancers en bedrijven van elke omvang onder één dak in een gedeelde omgeving.

Collaboratieve werkomgeving

De leden van MINDSPACE betalen lidmaatschap om in een aangename en fijne omgeving te kunnen werken. Het is bedoeld dat zelfstandige ondernemers hier hun creativiteit in de vrije loop kunnen laten gaan, een gemeenschap kunnen vormen en dat ze hun ideeën met elkaar kunnen delen. Hierbij is een aangename temperatuur natuurlijk cruciaal gedurende alle seizoenen. Zodat de werkefficiëntie wordt bevorderd. 

Hisense producten

Om dit allemaal te kunnen realiseren is er gekozen voor een Hisense R-serie VRF-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je constant een behaaglijke temperatuur creëert in het gehele pand. Waardoor de ondernemers zichzelf goed voelen. Het Hisense R-serie VRF-systeem is een zeer comfortabel klimaatsysteem waarmee zowel gekoeld als verwarmd kan worden. Door de hoge verwarmingscapaciteiten (ook bij koude buitentemperaturen) wordt het systeem tevens gebruikt als hoofdverwarming.

Project specificaties
Locatie
Amsterdam, NL
Toepassing
Utiliteit

Stel een vraag over dit project

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact