Toon alle projecten

Kantoorpand Verno in Leeuwarden

Meer comfort op kantoor

Verno Materieelverhuur BV in Leeuwarden

Verno is al 45 jaar dé verhuurpartner voor professionals in Noord-Nederland. Verno Materieelverhuur  verhuurt kwalitatief hoogwaardig bouw- en evenement materieel aan zakelijke huurders in het noorden van Nederland. 

In hun pand in Leeuwarden zijn de kantoren verbouwd en is voor een Hisense klimaatoplossing gekozen om zo voor meer comfort voor de medewerkers te zorgen. De installatie van het Hisense klimaatsysteem is uitgevoerd door Koninklijke Damstra en opgeleverd in 2020.

Hisense producten

De kantoren en kantine zijn voorzien van Hisense cassetteunits. Stil, energiezuinig en comfortabel zijn de sleutelwoorden van deze units.

Voor de buitenunit op het dak is gekozen voor een VRF-systeem uit de Hisense Flexi S-serie. Met dit systeem kan zowel gekoeld als verwarmd worden, zorgt voor een continu behaaglijke temperatuur in het gehele pand en is zeer energiezuinig.

 

 

Project specificaties
Locatie
Leeuwarden
Toepassing
Utiliteit

Stel een vraag over dit project

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact