Registreer nu voor gratis kaarten VSK 2020

Hisense is prominent aanwezig op de VSK van 4 t/m 7 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Gratis registratie met kans op prijzen

Registreer je nu voor gratis toegang tot de VSK 2020 en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van onze mooie prijzen. Wie weet ben jij dan wel de gelukkige die het EK van dichtbij gaat beleven. Hoe kun je deze EK kaarten winnen? Heel simpel, je schrijft je in via deze link via de button hieronder. Vervolgens maken wij op de VSK de winnaars bekend. Zien we je daar?

Snelst groeiende merk binnen de Benelux

Met ons compleet vernieuwde gamma kunnen wij de energiezuinige en kwalitatieve nieuwe line-up van Hisense aan jou presenteren. Brand image en innovatie staan hoog in het vaandel bij Hisense. Op onze stand (nummer D010) in Hal 11 praten onze adviseurs je graag bij over alle innovaties binnen Hisense. Hisense is een gevestigde, innovatieve speler met professionele ondersteuning. Het is niet voor niks dat wij het snelst groeiende merk binnen de Benelux zijn.

Wij zien je graag verschijnen!

Schrijf je nu in

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact