Hisense Research & Development

De productontwikkeling van alle klimaatsystemen wordt gedaan door Hisense zelf. Hisense neemt Research & Development heel serieus. Hisense begrijpt dat het heel belangrijk is om alle trends bij te houden en om deze zelfs zoveel mogelijk voor te zijn. Van de omzet van Hisense wereldwijd, wordt 5% geïnvesteerd in Research & Development.

IJzersterke kwaliteit

Dat heeft geresulteerd in een hypermoderne state-of-the-art productontwikkelingsfaciliteit, waar honderden engineers werken aan steeds betere producten. Hisense is een speler van wereldformaat. De ambities zijn torenhoog, op het gebied van klimaatsystemen wil Hisense tot de top van de wereld behoren. Om dat te bereiken moet de kwaliteit ijzersterk zijn. Met onderzoeken wordt geïnventariseerd waar de behoeften liggen en dat dient als basis voor de ontwikkeling en verbetering van het complete productportfolio. De speerpunten zijn onder andere een laag geluidsniveau, het bedieningsgemak, energiezuinigheid en comfort.

Naast de kwaliteit op het gebied van beleving, is ook de betrouwbaarheid van cruciaal belang. De producten worden zo ontwikkeld, dat een lange levensduur gegarandeerd is. Ook worden alle klimaatsystemen van Hisense uitvoerig getest voordat ze wereldwijd worden verkocht.

Bekijk verschillende R&D centra

In deze video zie je wat voor grote wereldspeler Hisense is. Ook worden de verschillende R&D centra getoond. Naast R&D op het gebied van klimaatsystemen, heeft Hisense een R&D centrum in elke branche waarin ze actief zijn.

Een voelbaar goed klimaat

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Kom in contact