Hisense Fresh Master airconditioning

Voor een écht gezond binnenklimaat

Lucht is letterlijk leven – en heeft een enorme invloed. Op onze gezondheid, ons concentratievermogen en energieniveau, maar bijvoorbeeld ook op het comfort en de veiligheid in een woning of bedrijfspand. Met dit in gedachte is Hisense aan de slag gegaan. Het doel? De ontwikkeling van een airconditioning voor een echt gezond binnenklimaat. Met de fluisterstille Hisense Fresh Master is dit – en meer – dubbel en dwars bereikt.

Uniek aan dit product

  • Hinano technologie
  • Gepatenteerde luchtverversing technologie
  • Fluisterstil
  • Detecteert en geeft de CO2-concentratie weer
  • Wifi

Uitgelicht

Fresh Master - Innovatieve airconditioning

De Fresh Master is de nieuwste ontwikkeling van Hisense op het gebied van airconditioning producten. Het Fresh Master airconditioning systeem maakt gebruik van gepatenteerde technologieën op het gebied van luchtverversing.  Dankzij deze technologieën wordt iedere aangesloten ruimte binnen enkele minuten voorzien schone, frisse lucht. Zo wordt binnenkomen lucht door maar liefst vier filters geleid, meet en toont het systeem op ieder moment CO2-gehalte en kan deze zelfs in zijn eigen aluminium oppervlaktes in zowel de binnen- als de buitenunit reinigen. Dit laatste is te danken aan de innovatieve vries- en dooicyclus.

Airco om op elk moment energiezuinig te koelen en verwarmen

Bij de ontwikkeling van de Fresh Master was, naast gezondheid, duurzaamheid een belangrijke factor. Door gebruik te maken van de zogeheten 3D inverter technologie in combinatie met geoptimaliseerde luchtstromingen en geavanceerde warmtewisselaar, verbruikt de Fresh Master tot wel 30% minder energie ten opzichte van traditionele airconditioning. Het aircosysteem is om deze reden dan ook voorzien van een A+++ label op zowel koelen als verwarmen.

Happy Health!

Offerte aanvragen   Brochure downloaden

Meer informatie? Download onze Fresh Master brochure

Download brochure

Of vraag een offerte aan

Ervaringen van onze partners

Raphael Lerno

LEC Energy solutions

Mijn samenwerking met Hisense is gebaseerd op persoonlijk contact over de volledige firma. Je staat in contact met de directeur van de firma, jouw lokale vertegenwoordiger, met de binnendienst, buitendienst, logistieke dienst. Iedereen weet perfect wie je bent en probeert je op maat te helpen. Bij HS Climate Solutions ben je geen nummer, je bent hun partner!

De service van HS Climate Solutions is ongekend. Vlot bereikbaar, geen enkele vraag is te moeilijk of te lastig. Kom je eens een technische defect tegen dan is er altijd overleg en je komt er wel uit.

Hisense geeft mijn klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarenboven schept de 5 jaar fabrieksgarantie vertrouwen bij mijn klanten.

Het contact met Hisense is geen klant/leveranciers verhouding. We zijn partners! We delen de blije momenten, we lachen samen. En als het eens verkeerd gaat dan zorgen we ervoor dat we een gezamenlijke oplossing zoeken.

Lees meer

Nand van der Weide

Nand van der Weide Installatietechniek

Snelle antwoorden de juiste kennis op het gebeid van airco’s. Goede prijs en kwaliteit verhouding en bijna altijd de volgende werkdag bezorgd. Korte lijntjes als je wat wilt weten en waar op de vragen ook adequaat wordt gereageerd.

Stijn van de Wouwer

Airco VDW

De vraag naar airconditioning is het afgelopen jaar spectaculair gestegen. Door de grote voorraad en snelle levering zorgt HS ervoor dat ik mijn klanten snel verkoeling kan bieden. Door de sterke technologie in de Hisense toestellen, hoef ik nauwelijks storingen op te lossen en heb ik meer tijd voor nieuwe installaties.

Rob van Santen de Hoog

Nivab Vastgoed Advies

HS Climate Solution heeft mooie producten de RAC/PAC en VRF systemen en hebben een goede marktconforme kwaliteit prijs verhouding. Het persoonlijke contact is erg goed en het meedenken wat voor systeem er bij de klant past wordt erg goed opgepakt.

Daan RobAir

RobAir

HS Climate Solutions is een van onze betere leveranciers voor airconditioning toestellen wanneer wij een project moeten binnenhalen met de beste prijs zonder in te boeten op de kwaliteit van de cruciale onderdelen. De Service is erg goed, ook via de telefoon worden wij altijd goed verder geholpen. Tot in tegenstelling met veel andere leveranciers hebben wij met HS nooit discussies over waarborg aanvragen, is er iets kapot tijdens de waarborg periode dan krijgen wij het defect onderdeel gewoon nieuw.

Lees meer

Vraag een offerte aan voor Fresh Master

Liever direct contact? Bel 088 43 554 00