De nieuwe Energy Pro X

Nieuw: Energy Pro X Airconditioning

Energy Pro X Airconditioning

Ultieme prestaties en ontwerpdiversiteit!

De Energy Pro X serie is speciaal ontwikkeld voor kleine gebruiksruimtes en biedt een verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis dankzij de geïntegreerde Hi-Nano luchtzuiveringstechnologie. Een 4-in-1 filtersysteem, de Smart Eye bewegingssensor, de zelfreinigingsfunctie en het zelfdiagnosesysteem zorgen voor constant hoge prestaties en opvallend gebruiksgemak. De energie-efficiëntieklasse A+++ in de koel- en verwarmingsmodus is bijzonder uitstekend.

Energy Pro X White

Ontdek de Energy Pro X Airconditioning, waar functionaliteit hand in hand gaat met een verbluffend modern design. Met zijn prachtige witte afwerking is dit niet zomaar een binnenunit; het is een statement van stijl en verfijning voor elke ruimte. De strakke lijnen en eigentijdse esthetiek van de Energy Pro X voegen een vleugje elegantie toe aan elke omgeving, terwijl de geavanceerde inverter compressor techniek zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur, ongeacht het weer buiten.

Bekijk het product

Energy Pro X Black

De Energy Pro X Airconditioning is er ook in een elegante zwarte afwerking beschrikbaar. Laat je interieur tot leven komen met de strakke lijnen en moderne esthetiek van de Energy Pro X, terwijl geavanceerde inverter compressor techniek zorgt voor een comfortabele omgeving, ongeacht de buitentemperatuur. Kies voor de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en creëer een oase van luxe en comfort met de Energy Pro X Airconditioning in het zwart.

Bekijk het product

Eye smart sensor

De sensor die in de Energy Pro X is geïntegreerd kan de positie van mensen identificeren. De airconditioner past vervolgens op intelligente wijze de temperatuur en vochtigheid aan, evenals de richting en snelheid van de luchtstroom, om gebruikers een comfortabel klimaat te bieden.

Hi-Nano Luchtzuiveringssysteem

De Energy Pro X bevat een zeer effectieve Hi-Nano-generator die vocht in de lucht omzet in fijne geëlektriseerde waterdruppels op nanoformaat. Deze produceren hydroxylradicalen die bacteriën neutraliseren, evenals andere verontreinigende stoffen zoals allergenen, pollen, huisstof, dierenharen, geuren, formaldehyde, virussen en bacteriën.

Ontdek de nieuwe Hisense Energy Pro X airconditioner

Welkom bij onze recentste video, waar we de gloednieuwe Hisense Energy Pro X airconditioner onder de loep nemen! Vandaag hebben we een speciale gast: Bjorn van HS Climate Solutions. In dit interview zal Bjorn ons de kenmerken en voordelen van deze splinternieuwe toevoeging aan hun assortiment presenteren.

 

Bekijk de video

Functies & kenmerken

Ontdek de ConnectLife app

Bekijk alle kenmerken

  • Zelfdiagnose systeem
  • Automatische herstart
  • Fluisterstil
  • Hi-Nano luchtzuiveringssysteem
  • 4in1 filtersysteem
  • Smart-Eye bewegingssensor
  • Koelen tot -15 °C, verwarmen tot -22 °C
  • Vorstbeveiliging 8 °C
  • ConnectLife WiFi met spraakbesturing
  • Bodemplaat verwarmer buitendeel

Met al deze geweldige functies biedt de Hisense Energy Pro X niet alleen ultiem comfort, maar ook betrouwbaarheid en gemak. We hopen dat deze uitleg je een beter inzicht heeft gegeven in wat deze unit te bieden heeft.

 

Bekijk de specificaties

Download hier de Energy Pro X Flyer

Wilt u meer weten over de specificaties van de Energy Pro X? Download dan hier onze uitgebreide flyer. Hierin vind u alle informatie die u nodig heeft, van technische details tot unieke kenmerken en voordelen. Ontdek waarom de Energy Pro X de beste keuze is voor u.

Downloaden

Stel jouw vraag over de Energy Pro X

Liever direct contact?

Bel 088 43 554 00