Black Applie Pie visual boven de bank

Black Apple Pie airconditioning

Comfort, design en een gezonder binnenklimaat

Een Hisense Black Apple Pie airconditioner biedt een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden. Niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook zeer geschikt voor kantoren. De Apple Pie valt niet alleen op door zijn kleur, maar draagt ook nog eens bij aan een gezondere leefomgeving. In de Apple Pie komen verschillende werelden samen: comfort, design en de vraag naar een gezonder binnenklimaat.

Uniek aan dit product

  • Hinano technologie
  • Smart Mode
  • Fluisterstil
  • Wifi
  • Gezonder binnenklimaat

Uitgelicht

Black Applie Pie airconditioning visual vrijstaand

Black Apple Pie

De Black Apple Pie is een bijzonder stijlvolle SMART airconditioning die niet alleen opvalt door zijn kleur (hoogglans zwart), maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Hi-Nano technologie zorgt ervoor dat verontreinigde stofdeeltjes zoals: allergenen, schimmels, pollen, virussen en bacteriën effectief worden uitgeschakeld.

Verwarmen met airconditioning

In de Black Apple Pie komen verschillende werelden samen. Comfort, design en de vraag naar een gezonder binnenklimaat. Daarnaast kan de airconditioner bij een buitentemperatuur van -15ºC verwarmen.

Altijd de beste temperatuur

De ultra moderne wandunit is voorzien van wifi, waardoor de airconditioning eenvoudig op afstand bedienbaar is. De Apple Pie is zowel met een bedrade- als met een centrale gebouwcontroller te leveren. Door de aanwezigheid van de ‘Smart Mode’ parst de airco zich automatisch aan op basis van de kamertemperatuur.

Eenvoudig en comfortabel!

Vraag een offerte aan  Download de brochure

Meer informatie? Download onze Black Apple Pie brochure

Download brochure

Of vraag een offerte aan

Ervaringen van onze partners

Daan RobAir

RobAir

HS Climate Solutions is een van onze betere leveranciers voor airconditioning toestellen wanneer wij een project moeten binnenhalen met de beste prijs zonder in te boeten op de kwaliteit van de cruciale onderdelen. De Service is erg goed, ook via de telefoon worden wij altijd goed verder geholpen. Tot in tegenstelling met veel andere leveranciers hebben wij met HS nooit discussies over waarborg aanvragen, is er iets kapot tijdens de waarborg periode dan krijgen wij het defect onderdeel gewoon nieuw.

Lees meer

Rob van Santen de Hoog

Nivab Vastgoed Advies

HS Climate Solution heeft mooie producten de RAC/PAC en VRF systemen en hebben een goede marktconforme kwaliteit prijs verhouding. Het persoonlijke contact is erg goed en het meedenken wat voor systeem er bij de klant past wordt erg goed opgepakt.

Stijn van de Wouwer

Airco VDW

De vraag naar airconditioning is het afgelopen jaar spectaculair gestegen. Door de grote voorraad en snelle levering zorgt HS ervoor dat ik mijn klanten snel verkoeling kan bieden. Door de sterke technologie in de Hisense toestellen, hoef ik nauwelijks storingen op te lossen en heb ik meer tijd voor nieuwe installaties.

Nand van der Weide

Nand van der Weide Installatietechniek

Snelle antwoorden de juiste kennis op het gebied van airco’s. Goede prijs en kwaliteit verhouding en bijna altijd de volgende werkdag bezorgd. Korte lijntjes als je wat wilt weten en waar op de vragen ook adequaat wordt gereageerd.

Raphael Lerno

LEC Energy solutions

Mijn samenwerking met Hisense is gebaseerd op persoonlijk contact over de volledige firma. Je staat in contact met de directeur van de firma, jouw lokale vertegenwoordiger, met de binnendienst, buitendienst, logistieke dienst. Iedereen weet perfect wie je bent en probeert je op maat te helpen. Bij HS Climate Solutions ben je geen nummer, je bent hun partner!

De service van HS Climate Solutions is ongekend. Vlot bereikbaar, geen enkele vraag is te moeilijk of te lastig. Kom je eens een technische defect tegen dan is er altijd overleg en je komt er wel uit.

Hisense geeft mijn klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarenboven schept de 5 jaar fabrieksgarantie vertrouwen bij mijn klanten.

Het contact met Hisense is geen klant/leveranciers verhouding. We zijn partners! We delen de blije momenten, we lachen samen. En als het eens verkeerd gaat dan zorgen we ervoor dat we een gezamenlijke oplossing zoeken.

Lees meer

Vraag een offerte aan voor Black Apple Pie

Liever direct contact? Bel 088 43 554 00