Nederlands
Terug naar producten

Amsterdam

Under Armour is een Amerikaanse onderneming die sportartikelen produceert. Zij is gevestigd in Baltimore in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd in 1996 door Kevin Plank opgericht.

Sinds 2015 is Memphis Depay een uithangbord voor het merk in Europa. Verder worden er een aantal spelers en clubs gesponsord met teamkleding. In 2016 nam Under Armour de Belgische modeontwerper Tim Coppens aan als creatief directeur voor een nieuwe collectie, Under Armour Sportswear (UAS). Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Sinds kort hebben zij ook een grote kledingwinkel geopend in de Kalverstraat in Amsterdam, waarvoor Hisense de klimaatsystemen heeft mogen leveren in samenwerking met Klimaatbalans (woerden).

Als detaillist zijnde kent u de dagelijkse problemen: met een dichte deur komen er geen klanten binnen, maar met een slecht binnenklimaat houdt u ook geen klanten binnen. Daarom moet de deur open kunnen zonder dat het Nederlandse weer invloed uitoefent op het binnenklimaat. Voor ieder mens is een ander klimaat ideaal. In een winkel wordt de temperatuur het liefst constant op 21 °C gehouden. Een ander belangrijk aspect is dat de temperatuur door de gehele winkel overal constant is, waardoor je niet in zogeheten verschillende tochtige, warme of koude ‘klimaatzones’ terecht komt.

Om dit allemaal te realiseren is er gekozen voor een Hisense R-serie VRF-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u de constant een behaaglijke temperatuur heeft in de gehele winkel. Waardoor de klant en het personeel zichzelf goed voelen in de winkel. Dit Hisense R-serie VRF-systeem is een zeer comfortabel klimaatsysteem waarmee zowel gekoeld als verwarmd kan worden. Door de hoge verwarmingscapaciteiten (ook bij koude buitentemperaturen) wordt het systeem ook gebruikt als hoofdverwarming. Voor een goede verspreiding van koeling of verwarming is er gekozen voor het onderstaande systeem:

  • 2x Hisense/Hitachi R serie VRF outdoorunit 50 kW
  • 8x Hisense/Hitachi cassette 4 weg 90x90 indoorunit 8,4 kW
  • 1x Hisense/Hitachi cassette 4 weg 90x90 indoorunit 5,6 kW
  • 1x Hisense/Hitachi cassette 4 weg 90x90 indoorunit 9 kW
  • 2x Hisense/Hitachi wand indoorunit 2,8 kW

 

Documenten Under Armour

Stel uw vraag

Vul uw naam in

Vul een bedrijfsnaam in!

Vul hier een geldig e-mailadres in!

Vul een telefoonnummer in!

Vul een vraag in!

Ongeldige invoer