Nederlands

HS Climate Solutions B.V. is de exclusieve importeur voor de gehele Benelux, van alle klimaat gerelateerde systemen die door Hisense worden geproduceerd. 

Hisense wordt steeds meer door de in de Benelux gevestigde installateurs ontdekt. Naast het feit dat het kwalitatief hoogwaardige systemen zijn, zijn deze voor de eindgebruiker ook voor vele doeleinden inzetbaar. Het uitgebreide programma van onze systemen dekt het totale gamma op zowel directe expansie-, ventilatie en koudwatersystemen. De door Hisense ontwikkelde regelsystemen sluiten naadloos aan bij elk te leveren systeem.

Met de aanschaf van een klimaatsysteem van Hisense bent u niet alleen in het bezit van een hoogwaardig systeem, maar daarbij ook gegarandeerd van de klantgerichte service, duidelijke afspraken en (technische) ondersteuning die u van een merk als Hisense mag verwachten. In onze samenwerking met de installateur kijken wij bij elk ontwerp naar de verwachtingen en gebruikseisen van de eindgebruiker. Zo kan de eindgebruiker rekenen op een installatie die precies aan zijn wensen voldoet!

HS Climate Solutions Team