Nederlands
Overzicht
17-05-2017

Het is weer warm in Nederland. De eerste zomerse dag was gister een feit.

Er is sprake van een zomerse dag, als er op alle weerstations in Nederland minimaal 25 °C wordt gemeten. De verwachting is dat we vandaag de tweede zomerse dag hebben van 2017.

Deze zomerse temperaturen zijn heerlijk als u lekker buiten bent, op bijvoorbeeld een terras of in een park. Maar als u aan het werk bent onder een plat dak of achter een glazen pui, kunnen de hogere temperaturen vervelend zijn. U kunt zich minder goed concentreren. Een airconditioning biedt dan een uitkomst en verdient zich dankzij een hogere productiviteit makkelijk terug.

Ook steeds meer particulieren kiezen voor een airconditioning, op bijvoorbeeld de slaapkamer. Op zomerse avonden, vergroot een koele kamer de nachtrust.

Als bonus kunnen de moderne airconditioningsystemen van Hisense ook verwarmen. Doordat er warme lucht in de kamer wordt geblazen, wordt de ruimte sneller verwarmt dan met een radiator. In de winter hoeft u dan niet standaard uw radiator aan te zetten, maar pas als u de ruimte betreedt. En dat scheelt energie!

Meer informatie? Wij helpen u graag verder: info@hdkl.nl of 088-4355400.