Nederlands
Overzicht
18-10-2017

Het onderscheidende vermogen van de klimaatsystemen voor de zakelijke markt van Hisense.

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Hisense als het gaat om het energiezuinig verwarmen of koelen van bedrijfspanden. De prijs/kwaliteit verhouding is ongeëvenaard in de markt. Dankzij eigen research faciliteiten ontwikkelt Hisense klimaatsystemen, met hoge standaarden op het gebied van onderdelen, technologie, kwaliteit, installatie, productie en prestaties. Dat zijn de 6 standaarden die Hisense zichzelf opgelegd heeft.

Elk onderdeel van de VRF systemen is onder de loep genomen en geperfectioneerd. Zo is de compressor voorzien van een asymetrische scrollplaat, voor betere prestaties. Alle soorten printplaten worden meer dan 1000 uur getest bij een temperatuur van 60˚C en een luchtvochtigheid van 90%. De ventilatoren zijn continu variabel voor een hogere efficiëntie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat Hisense doet om zijn VRF klimaatsystemen te perfectioneren.

In deze video ziet u wat Hisense er aan doet om perfecte zakelijke klimaatbeheersing te maken. Wilt u graag persoonlijke toelichting? Neem dan contact met ons op via info@hs-cs.nl of +31(0)88-4355450.

Hisense VRF