Nederlands
Overzicht
07-06-2017

Een goed klimaatsysteem kan bijdragen aan de beleving in een winkel. 

En laat het nu de ‘klantbeleving’ zijn die steeds belangrijker wordt voor retailers. Fysieke winkels verliezen omzet aan webshops en beleving is iets waar je mee kan onderscheiden als retailer. Wanneer de klimaatbeheersing goed is geregeld, merkt de klant daar niets van en ervaart het als comfortabel. Juist wanneer het niet goed is geregeld, kan dat een reden zijn om niet meer terug te komen.

Bij Hisense kunnen we adviseren wat het beste bij de situatie past. Zo zorgen wij ervoor dat de airconditioning past bij de huisstijl van het retailmerk. Voorbeelden zijn een Industrial Look of juist een compleet weggewerkt VRF Systeem zodat deze niet zichtbaar is. Naast vormgeving houden we tijdens het ontwerp ook rekening met de omgevingsfactoren zoals de hoogte van de plafonds, grootte van de ramen etc. maar ook andere warmtebronnen binnen een winkel zoals verlichting en computers om zo de juiste capaciteit te bepalen.

De kwaliteitsproducten van Hisense onderscheiden zich door het geruisloos koelen of verwarmen van uw ruimte. De bediening gaat via een afstandbediening aan de muur, draadloos of via een wifi module. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder via info@hs-cs.nl of +31(0)884355450.