Nederlands
Overzicht
28-09-2017

De productontwikkeling van alle klimaatsystemen wordt gedaan door Hisense zelf.

Hisense neemt R&D heel serieus. Van de omzet van Hisense wereldwijd, wordt 5% geïnvesteerd in Research & Development.

Dat heeft geresulteerd in een hypermoderne state-of-the-art productontwikkelingsfaciliteit, waar honderden engineers werken aan steeds betere producten.

Hisense is een speler van wereldformaat. De ambities zijn torenhoog, op het gebied van klimaatsytemen wil Hisense tot de top van de wereld behoren. Om dat te bereiken moet de kwaliteit ijzersterk zijn. Met onderzoeken wordt geïnventariseerd waar de behoeften liggen en dat dient als basis voor de ontwikkeling en verbetering van het complete productportfolio. De speerpunten zijn onder andere een laag geluidsniveau, het bedieningsgemak, energiezuinigheid en comfort.

Naast de kwaliteit op het gebied van beleving, is ook de betrouwbaarheid van cruciaal belang. De producten worden zo ontwikkeld, dat een lange levensduur gegarandeerd is. Ook worden alle klimaatsystemen van Hisense uitvoerig getest voordat ze wereldwijd worden verkocht.

In deze video ziet u wat voor grote wereldspeler Hisense is. Ook worden de verschillende R&D centra getoond. Naast R&D op het gebied van klimaatsystemen, heeft Hisense een R&D centrum in elke branche waarin ze actief zijn.

 

Hisense R&D