Nederlands
Overzicht
16-08-2017

Met Hisense heeft u een comfortabel binnenklimaat voor een aantrekkelijke prijs.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat werknemers productiever zijn als het binnenklimaat goed is en dat het ziekteverzuim een stuk lager is. Zuurstof en verse lucht is een belangrijke factor voor een goede concentratie op het werk. Wanneer wij samen met installateurs een klimaatsysteem voor u ontwerpen, letten wij op de aanvoer van voldoende verse lucht.

Daarnaast is het van belang dat de binnentemperatuur constant en aangenaam is. De kwalitatieve klimaatsystemen van Hisense zorgen voor geruisloze verwarming en koeling van de ruimte. Indien gewenst kan de temperatuur per ruimte individueel in te stellen zijn. Voor dit laatste adviseren wij een VRF Systeem met 3-pijps aansluiting.

Doordat de klimaatsystemen van Hisense zeer zuinig zijn, minimaal A+, zal in veel gevallen het energielabel van uw pand met 1 of 2 stappen stijgen. Dat heeft een gunstige uitwerking op de waarde van uw pand. Vanaf 2023 is het verplicht dat elk kantoorpand minimaal energielabel C heeft. Met een klimaatsysteem van Hisense helpt u om dit te realiseren. Daarnaast bespaart u op energiekosten dankzij een lager verbruik. Een win-win situatie dus.

Doordat u met een klimaatsysteem van Hisense kunt warmen én koelen, hoeft u geen gebruik te maken van radiatoren en/of vloerverwarming. Dit scheelt ruimte in uw pand die u ergens anders voor kunt inzetten. Bij grotere kantoorpanden kan het klimaatsysteem gekoppeld worden aan het gebouwbeheersysteem (GBS). Hierdoor kan het klimaatsysteem centraal beheerd worden door de facilitaire beheerders.

Hisense levert voor kantoren kleinere kantoren de ‘Single Split’ en ‘Multi Split’ airconditioning. Voor grotere kantoren met meer dan 5 ruimten bieden wij een ‘VRF Klimaatsysteem’. Daarmee kunnen wij elke doelgroep voorzien van een prettig binnenklimaat. Heeft u vragen over een klimaatsysteem van Hisense of wilt u advies op maat? Dan horen wij graag van u via info@hs-cs.nl of +31(0)88-4355450.