Nederlands
Overzicht
18-02-2019

De nieuwe 3D-luchtuitlaat paneel van Hisense verzorgt op een stijlvolle manier een optimale luchtstroom.

 Heeft u ook het gevoel van tocht als u bijvoorbeeld een hotelkamer binnen loopt? De 3D-luchtuitlaat paneel van Hisense brengt hier verandering door de beweegbare lamellen.

Voor de luchtuitlaat van een inbouw unit in een verlaagd plafond wordt een vast rooster gebruikt. Hierdoor wordt de warme lucht over het plafond uitgeblazen, waardoor de temperatuur er niet aangenamer op wordt. Of de koude lucht "valt" gelijk vanuit het rooster naar beneden. Door de beweegbare lamellen in het 3D-paneel van Hisense wordt de luchtstroom optimaal aangepast aan de behoefte en de ruimtelijke omstandigheden. Hierdoor is er geen tocht meer voelbaar.

 

18 3D Air Flow Panel 2

 

Naast de practische oplossing tegen toch, zorgt het 3D-luchtuitlaat paneel ook voor een strak visuele aanzicht. In tegenstelling tot de "ouderwetse" vaste rooster geeft het 3D-uitlaat paneel van Hisense ook de streeftemperatuur en luchtvochtigheid weer.

 

18 3D Air Flow Panel 1

 

Het 3D paneel van Hisense kan alleen in combinatie met de bedrade afstandsbediening HYXE-M01H. Met HYXE-M01H bedrade afstandsbediening kunnen set points worden ingesteld. Door het instellen van set points passen de lamellen en de temperatuur zich automatisch aan, aan de behoefte voor de ruimte.

Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden.

 

3D Air Flow Panel 3

 

Documenten 3D Smart Panel van Hisense