Nederlands
Overzicht
16-02-2017

Wij zoeken een collega voor de verkoop van Hisense Klimaatsystemen in Nederland

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het volledige gamma aan klimaatsystemen van het merk Hisense in Nederland. Je bent als Sales Manager het eerste aanspreekpunt van de klant en je richt je voornamelijk op de installatiebedrijven, projectontwikkelaars en eindgebruikers. Wij zijn op zoek naar Sales Managers in de regio Amsterdam en in de regio Noord-Brabant.

Kerntaken Sales Manager

 • Opbouwen en onderhouden van duurzame professionele klantenrelaties d.m.v. regelmatige klantenbezoeken en deelname aan, c.q. organiseren van klantenevenementen.
 • Gezamenlijk met de divisiemanagers verzorgen van sales- en accountplannen.
 • Opvolgen van sales leads n.a.v. offertes, mailing, beurzen, etc.
 • Zorgdragen voor de verdere uitbouw van ons klantenbestand.
 • Continue marktanalyse door het ontwikkelen en up-to-date houden van markt- en productkennis, het verkrijgen van inzichten in klantenstructuren en –organisaties, het identificeren en opvolgen van mogelijkheden bij klanten.
 • Realiseren van omzet bij de toegewezen klanten.
 • Analyseren van klantenbehoeften en het uitwerken van voorstellen zowel zelfstandig als in samenwerking met het sales supportteam.
 • Opstellen, uitwerken en opvolgen van offertes.
 • Beantwoorden van klantvragen op technisch en commercieel gebied.
 • Effectief en efficiënt uitvoeren van verkoopactiviteiten met als doel de vastgestelde targets te halen.
 • Ondersteunen van de bedrijfs- en afdelingsdoelstellingen in de breedste zin van het woord.
 • Functie-eisen

  De ideale Sales Manager voldoet aan de volgende criteria: * HBO werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde opleiding (technisch commerciële economie, HTS Werktuigbouwkunde en/of een afgeronde HIT-W opleiding); * Ervaring in de installatietechniek of technische leveranciers branche; * Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal (Franse en Duitse taal is een pre); * Je hebt een duidelijke visie op commercie; * Je bent ondernemend, resultaatgericht en een echte teamspeler, die niet alleen zichzelf, maar ook andere faciliteert om succesvol te zijn; * De kwaliteit van de relatie met de klant staat bij jou voorop en je hebt de wil om zelfstandig te werken; * Je bent in het bezit van Rijbewijs B; * Je bent 39 uur beschikbaar.
   

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Bedrijfsprofiel

  HS Climate Solutions B.V. is de exclusieve importeur voor de gehele Benelux,
  van alle klimaat gerelateerde systemen die door Hisense worden geproduceerd.

  HS Climate Solutions B.V. is de schakel tussen de Nederlandse installateurs
  en de klimaatsystemen van Hisense. In onze samenwerking kijken wij bij elk ontwerp naar de verwachtingen en gebruikseisen van de eindgebruiker.
  Zo kan de eindgebruiker rekenen op een installatie die precies zo energiezuinig en milieuvriendelijk werkt als beloofd!

  Je komt te werken in een jong en gedreven team, waarin je samen met je collega 's werkt aan de groei van de organisatie. Naast goede arbeidsvoorwaarden wordt een baan aangeboden in een professionele werkomgeving waar je volop ruimte krijgt om mee te denken en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd.

  Interesse in deze functie? Stuur je motivatie en CV, t.a.v. mevrouw I. van der Eik, naar: i.vandereik@hs-cs.nl.nl.