Nederlands
Overzicht
02-08-2017

Nu ook TV's, koelkasten en smartphones in NL.

Naast de al bekende klimaatsystemen zijn nu ook Ultra HD Televisies, Android Smartphones en Koelkasten van het merk Hisense in Nederland te koop. Als importeur is gekozen voor Quantis Electronics, vanwege de ervaring en langetermijnvisie die het bedrijf heeft.

Via de bekende retailkanalen kunt u nu shoppen voor de producten van Hisense. De filosofie bij de consumentenelektronica is vergelijkbaar met die van de klimaatsystemen, met een zeer goede kwaliteits- en prijsverhouding.

Het hightechbedrijf merk Hisense is opgericht in 1969 in China en is de grootste fabrikant van flat screen televisies, witgoed, airconditioning, smartphones en entertainment elektronica ter wereld. Er zijn maar liefst 69.000 medewerkers werkzaam in een van de 17 fabrieken en 14 eigen research en development centra over de hele wereld en dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië. Hisense investeert continue in research en development. De visie is simpel en duidelijk: maak van Hisense wereldwijd een toonaangevend merk. De producten van Hisense zijn in meer dan 130 landen verkrijgbaar. Hisense Europe is gevestigd in Düsseldorf, waar ook het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum is gevestigd.

Lees hier het persbericht van de importeur Quantis Electronics